Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan Halis Bayrak’a ziyaret

Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan Halis Bayrak’a ziyaret

Yerel Medya Güç Birligi Platformu’ndan Halis Bayrak’a ziyaret
Haftalik, 15 günlük ve aylik gazeteler olarak ortak hareket etme amaciyla kurulan Yerel Medya Güç Birligi Platformu, Özel Adana Ortadogu Hastanesi ve Adana Cerrahi Tip Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Dr. Halis Bayrak’i ziyaret etti.
 
 


Ziyarette yerel basinin içinde bulundugu durum hakkinda bilgiler veren Baskan Kamil Yalçin Göl, Cengiz Durak, Dursun Dagtekin ve Halise Tekbas’ta olusan heyet, sagladiklari istihdam ile yaptiklari hizmetler için Dr. Halis Bayrak’a tesekkür ettiler.

Yerel basinin ayakta kalmasi için her zaman destek olduklarini ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini belirten Özel Adana Ortadogu Hastanesi ve Adana Cerrahi Tip Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Dr. Halis Bayrak, 'Yerel basin, yayin yaptigi bölgenin ya da yörenin sorunlarini gündeme getirerek yöneticilere aktarilmasina, o bölgeye ait yerel kültürün zenginlesmesine ve korunmasina yardimci olur. Halkin gözü ve kulagi olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydinlatma ve kamuoyu olusturma gibi görevleri vardir. Yerel Medya Güç Birligi Platformu’nu yaptigi çalismalardan dolayi kutluyor,  basarilar ve kolayliklar diliyorum' dedi.

Yerel Medya Güç Birligi Platformu Baskani K. Yalçin Göl, Adana'da özellikle yerel basinda yer alan gazetelerin haklarini savunma ve sikintilarina çare bulma adina bir çati olusturma ihtiyaci gördüklerini ve bu amaçla yola çiktiklarini belirterek, yillardir saglik sektörüne yaptigi yatirimlar nedeniyle Dr. Halis Bayrak’in örnek olmasini ve desteklenmesinin  gerektigini dile getirdi..



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli